Kontakt

Stopimo v stik

Kontaktirajte nas preko spodnjih kontaktnih podatkov

Sporočilo

Kontaktni podatki

Naslov

Železna cesta 10b, 1001 Ljubljana

Uradne ure

Torek in četrtek med 10. in 12. uro (zunaj uradnih ur smo na voljo po predhodnem dogovoru).

Preverite finančne in tehnične informacije za svoj prostor na spletu 24 ur na dan vse dni v letu.

Vzdrževanje stavb

Naslov

Štihova ulica 19, desno, 1000 Ljubljana

OP.: zaradi narave dela vodje vzdrževanja in vzdrževalcev ni vedno v pisarni in niso vsak trenutek dosegljivi po telefonu zato vas naprošamo, da nam pošljete e-sporočilo.

Dežurni požarni varnostnik

Pokličite nas

031 650 585

Dopoldansko dežurstvo opravlja delavec podjetja Reyan d.o.o., popoldansko in nočno izmeno pa delavec družbe za varovanje Rival VTS. Področje delovanja so stavbe in garaže, ki jih upravlja družba Reyan d.o.o. v stanovanjski soseski Zupančičeva jama za Bežigradom.
Dolžnost dežurne službe je nadzor sistema za zgodnje odkrivanje požara v garažah, prva pomoč pri izrednih dogodkih na skupnih delih stavb, posredovanje nujnih informacij in sprejem reklamacij in obvestil.

Dežurni vzdrževalec

Pokličite nas

051 650 585

Dežurni vzdrževalec je dežuren na domu in posreduje le pri večjih okvarah, kjer bi odlašanje z intervencijo pomenilo nastajanje večje škode.

Servis dvigal

Pokličite nas

telefonska številka je navedena na nalepki v dvigalu

Ker dvigala niso enaka in zanje skrbijo različni serviserji, ni enotne telefonske številke – navedena je na nalepki v dvigalu. Ujeti v dvigalu lahko stopijo v stik z dežurnim centrom prek komunikacijske naprave v dvigalu, kdorkoli pa lahko pokliče dežurnega požarnega varnostnika, ki bo ujete osebe rešil iz dvigala in poklical dežurno službo vzdrževalca. Manjše napake bodo odpravljene v nekaj urah, za odpravo večjih pa bo treba počakati na prvi delovni dan.