Reyan d.o.o. - upravnik stavb

Covid-19 Pomembno obvestilo št. 11

Spoštovani, 

 

združenje za upravljanje z nepremičninami pri GZS je na ministrstvo za zdravje naslovilo vprašanja, povezana z izvajanjem odloka o obvezni namestitvi razpršilnikov za razkuževanje rok v večstanovanjskih stavbah.

Glede na odgovor, ki ga je združenje prejelo včeraj in ki ga prilagamo, bomo poskrbeli za namestitev razpršilnikov tako, kot navaja zdravstveno ministrstvo.

Zbornično združenje je mnenja, da »je stališče ministrstva z vidika striktnosti uvedenega ukrepa sicer logično, a hkrati pomeni precej večjo finančno obremenitev za etažne lastnike oziroma uporabnike večstanovanjskih stavb«.

Z dobaviteljem razpršilnikov in razkužila se dogovarjamo, da bi plačilo lahko opravili v dveh obrokih, torej pri razdelilnikih stroškov za oktober in november 2020.

 

INFORMACIJA O RAZKUŽILU

Razkužilo v razpršilnikih – Dezinsept derm+, 800 ml (http://chemius.net/kzI41) – je tekoče alkoholno, hitro delujoče sredstvo za čiščenje in izboljšano higieno rok z antibakterijskim učinkom. Sredstvo vsebuje tudi negovalne komponente, ki ščitijo koži in preprečujejo, da bi se izsušila.